Houttek betowood

Genieten in uw tuin

Schuttingen Nijverdal

Maatwerk schuttingen in Hengelo voor de perfecte tuinafscheiding

Heeft u als tuinliefhebber ooit verlangd naar de ideale schutting die niet alleen uw tuin begrenst, maar ook dat gevoel van privacy en rust biedt? Zoek niet verder, want bij Houttek hebben we dé oplossing. Wij zijn uw vertrouwde partner als het gaat om duurzame en betaalbare schuttingen in Nijverdal en daarbuiten.

 

Laat je schutting in Nijverdal nog langer stralen met onze hout/beton combinatie!

Is uw huidige schutting in Nijverdal versleten of bent u het constante onderhoud zat? Waarom zou u niet upgraden naar een schutting van hout en beton, rechtstreeks uit de Houttek-werkplaats in Nijverdal? Terwijl gewone houten schuttingen na een decennium al om aandacht schreeuwen, bieden onze hout/beton schuttingen een duurzame oplossing. Geen stress meer over kromgetrokken planken, verbleekte kleuren of erger nog, rot. Met onze hout/beton schuttingen geniet u jarenlang onbezorgd van een mooie, stevige tuinafscheiding. We nodigen u van harte uit in onze showroom in Nijverdal om te praten over uw dromen en advies te geven over alle opties die we bieden. Laten we snel een afspraak maken.

 

Houttek schuttingen Nijverdal, topkwaliteit, aantrekkelijke prijzen en custom design

Overweegt u een nieuwe schutting neer te zetten, dan is de duurzaamheid en degelijkheid ervan natuurlijk van groot belang. Daarom werken wij enkel met de allerbeste materialen zoals eikenhout, douglas-, vuren-, grenen-, lariks– en hardhout of zelfs modern composiet, allemaal gecombineerd met solide beton. De schuttingen die we maken zijn niet enkel bestand tegen weer en wind, maar ook vriendelijk geprijsd. Bij Houttek vindt u de goedkoopste schuttingen van Nijverdal.

 

Bij ons heeft u de keuze uit schuttingen in verschillende stijlen en afmetingen En heeft u een uniek ontwerp in gedachten? Dan staat onze eigen productieafdeling klaar om een schutting op maat te maken die precies aansluit bij uw wensen, zelfs als dat betekent dat we afwijken van het gebruikelijke aanbod. Dat geldt ook wanneer u een poort in uw schutting in Nijverdal wilt integreren. Onze ervaren vakmensen staan klaar om voor u de ideale schutting te ontwerpen. Benieuwd? Vraag meteen een offerte aan of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

 

Een nieuwe schutting in Hengelo? Ga voor de kwaliteit en service van Houttek

Bij Houttek streven we niet alleen naar uitstekende producten, maar ook naar een uitmuntende service. Ons team staat paraat om u te voorzien van advies en om uw schutting in Nijverdal te installeren. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en de talloze mogelijkheden te ontdekken. Wij helpen u graag uw tuindromen te verwezenlijken!

Informatie over dit systeem

Houttek
eigen productie

Houttek afvalbak