Houttek betowood

Genieten in uw tuin

Overkappingen Almelo

Houten overkappingen in Almelo

Heerlijk buiten zitten in uw tuin. Geniet u daar ook altijd zo van? Hoe fijn is het dan om onder een overkapping te kunnen zitten? Geen last van de felle zon en geen gesleep meer met uw tuinmeubilair als er een buitje dreigt te vallen, of als de zomer voorbij is. Houttek bouwt houten overkappingen in Almelo en omgeving, ook voor u!

Een overkapping in Almelo, dat is overdekt genieten

Bent u een liefhebber van het buitenleven en verlangt u ernaar om zonder beperkingen te genieten van de frisse buitenlucht? Dan is een overkapping in uw tuin zeker iets voor u. Hier kunt u ontspannen, ongeacht of de avond valt of er onverwacht een regenbui opdoemt.

Laat Houttek uw houten overkapping in Almelo bouwen. Of u nu een gezellige zithoek wilt creëren voor ontspannende avonden of een plek om uw gasten te vermaken, we passen de overkapping aan om aan uw verwachtingen te voldoen. We stemmen de overkapping helemaal af op uw persoonlijke wensen.

Bouw uw eigen (op maat gemaakte) overkapping in Almelo

Voor onze overkappingen maken we meestal gebruik van douglas-, of larikshout. Dit hout kleurt na verloop van tijd mooi op. Een uitstekende optie is de combinatie van hout en beton, Betowood. Hiermee bent u jarenlang verzekerd van een sterke constructie met een tijdloze uitstraling. In onze showroom in Nijverdal hebben we een paar mooie voorbeelden van overkappingen staan. Deze zijn als bouwpakket leverbaar. Daarmee bouwt u in no time uw eigen overkapping in Almelo.

Als onze bestaande selectie overkappingen niet helemaal aansluit bij wat u in gedachten had, dan heeft u altijd de optie een op maat gemaakte overkapping te laten maken. Met een op maat gemaakte overkapping heeft u de vrijheid om te kiezen uit diverse houtsoorten, afmetingen en afwerkingsdetails. Heeft u belangstelling? Neem contact met ons op. We praten u graag bij over de mogelijkheden.

Overkappingen in Almelo (laten) plaatsen

Houttek bouwt houten overkappingen in diverse maten en vormen. Onze overkappingen zijn makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een berging of een schutting. U plaatst uw houten overkapping met onze bouwpakketten eenvoudig zelf. Bent u geen enthousiaste doe-het-zelver, heeft u te weinig tijd of wilt u gewoonweg de plaatsing van uw overkapping in Almelo overlaten aan vakmensen? Dan doen wij dat natuurlijk ook graag voor u.

Kies voor een houten overkapping van Houttek. Daar heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van. Vraag ons naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak. We spreken u snel!

Informatie over dit systeem

Houttek
eigen productie

Houttek afvalbak