Houttek betowood

Genieten in uw tuin

Overkappingen Nijverdal

Ook langer genieten van uw tuin? Overkappingen Nijverdal!

Lekker genieten van de buitenlucht in uw tuin, zonder beperkingen. Kent u dat gevoel? Wat als u dat buitenplezier nu kunt verlengen en perfectioneren met een prachtige overkapping in Nijverdal? Geen zorgen over die felle zon of het gesleep met uw tuinmeubels als er een buitje aankomt. Houttek bouwt houten overkappingen in Nijverdal, speciaal voor u!

 

Houttek bouwt uw overkapping in Nijverdal precies zoals u dat wilt

Bent u ook zo’n buitenmens en wilt u tot in de late uurtjes buiten kunnen genieten van uw tuin? En heeft u er ook zo’n hekel aan wanneer u hals over kop uw tuinmeubilair moet opruimen of afdekken als het onverwacht begint te regenen? Dan is een overkapping de ideale oplossing.

 

Laat Houttek uw houten overkapping in Nijverdal bouwen en geniet van zorgeloze momenten in de frisse lucht, ongeacht de weersomstandigheden. Maatwerk is onze specialiteit; wij maken de overkapping precies zoals u het wilt. Alles op maat, helemaal in uw stijl.

 

Maatwerk overkappingen in Nijverdal: uw visie, onze creatie

Bij Houttek gebruiken we hoofdzakelijk hoogwaardige materialen zoals douglas- of larikshout voor onze overkappingen, materialen die prachtig verouderen. Een duurzame en esthetische keuze is Betowood, een combinatie van hout en beton die zorgt voor een tijdloze uitstraling en een robuuste constructie. Bezoek onze showroom in Nijverdal voor inspiratie, waar we enkele fraaie voorbeelden van overkappingen hebben staan die als bouwpakket leverbaar zijn. Daarmee creëert u in een handomdraai uw eigen unieke overkapping in Nijverdal.

 

Mocht onze bestaande collectie niet volledig aansluiten bij uw visie, dan bieden wij de mogelijkheid om een op maat gemaakte overkapping te laten maken.

Ontwerp uw eigen overkapping op maat met keuzes uit verschillende houtsoorten, afmetingen en afwerkingen. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

 

Laat uw droomoverkapping in Nijverdal realiteit worden

Houttek biedt een scala aan houten overkappingen in diverse maten en vormen, eenvoudig uit te breiden met extra opties zoals een berging of schutting. Met onze bouwpakketten kunt u de overkapping zelf installeren. Bent u geen fanatieke klusser, heeft u beperkte tijd of geeft u de voorkeur aan professionele plaatsing van uw overkapping in Nijverdal? Dan nemen wij deze taak graag op ons.

 

Kies voor een houten overkapping van Houttek en geniet jarenlang, in weer en wind, van uw tuin. Ontdek de mogelijkheden of maak direct een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Informatie over dit systeem

Houttek
eigen productie

Houttek afvalbak