Houttek betowood

Genieten in uw tuin

Schuttingen Almelo

Exclusieve schuttingen in Almelo

Bent u iemand die zijn privacy hoog in het vaandel heeft staan? Verlangt u naar een tuinomgeving die niet alleen mooi is, maar ook nieuwsgierige blikken voorkomt? Zoek niet verder. Maak kennis met Houttek, uw vertrouwde partner voor unieke, duurzame en betaalbare schuttingen in Almelo en omstreken.

 

Duurzame en onderhoudsvrije tuinafscheidingen

Als de gedachte aan uw verweerde, verkleurde schutting in Almelo u afschrikt, is het tijd om een verstandige keuze te maken. Waarom genoegen nemen met een standaard houten schutting die om de paar jaar onderhoud vereist? Met onze hout/beton schuttingen krijgt u een duurzame oplossing die de tand des tijds doorstaat. De combinatie van hout en beton zorgt ervoor dat uw schutting mooi blijft, zonder krom te trekken, te verkleuren of te rotten. Met Houttek kiest u voor jarenlang zorgeloos genot van een prachtige tuinafscheiding. Bezoek onze showroom in Nijverdal, waar we u met plezier adviseren over de mogelijkheden. Laten we een afspraak maken.

 

Uw schutting in Almelo, een mix van vakmanschap, betaalbaarheid en maatwerk

Kwaliteit, betaalbaarheid en maatwerk. Dat vinden we belangrijk bij Houttek. Wanneer het tijd is om een nieuwe schutting te plaatsen, is de kwaliteit van het grootste belang, vooral wanneer u op uw privacy gesteld bent. Daarom werken we enkel met materialen van topkwaliteit, waaronder hardhout, eiken-, grenen-, douglas-, lariks- en vurenhout, evenals composiet, in combinatie met beton. Onze schuttingen zijn niet alleen robuust en weerbestendig, maar ook vriendelijk voor uw portemonnee. Voor betaalbare schuttingen in Almelo bent u bij Houttek aan het juiste adres.

 

Wat uw smaak of afmetingen wat een schutting betreft ook zijn, bij ons vindt u tuinafscheidingen in verschillende stijlen en maten. Zelfs als uw wensen buiten ons standaard assortiment vallen, is dat geen obstakel. Onze eigen productieafdeling staat klaar om een schutting speciaal voor u op maat te maken. Dit geldt ook voor het integreren van een poort in uw schutting in Almelo. We ontwerpen, samen met u, een schutting op maat die naadloos aansluit op uw tuin. Meer weten? Laat van u horen of vraag direct een offerte aan.

Schutting in Almelo nodig? Reken op de kwaliteit en service van Houttek!

Bij Houttek is het niet alleen de productkwaliteit die telt, maar ook onze uitmuntende service. Wij staan klaar om een betaalbare schutting in Almelo voor u te installeren. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de talloze mogelijkheden te ontdekken die we te bieden hebben. Wij beschermen uw privacy als geen ander!

Informatie over dit systeem

Houttek
eigen productie

Houttek afvalbak