Houttek betowood

Genieten in uw tuin

Schutting Hellendoorn

Schuttingen Hellendoorn, duurzaam maatwerk voor uw tuin

Bent u voor uw tuin op zoek naar de ideale schutting in Hellendoorn? Stop met zoeken! Bij Houttek hebben we een gevarieerd assortiment kwalitatief goede schuttingen die niet alleen perfect aansluiten bij uw stijl, maar ook duurzaam en zeer betaalbaar zijn.

Duurzaamheid voorop voor uw schutting in Hellendoorn

Ontbreekt in uw tuin een goede tuinafscheiding of staat er zo’n verouderde, verkleurde schutting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen schuttingen in Hellendoorn die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bestand zijn tegen de wisselende weersomstandigheden. Onze hout/beton schutting gaan jarenlang mee, zijn onderhoudsarm, verkleuren niet en trekken niet krom. Kies voor Houttek en geniet jarenlang zorgeloos van een mooie, stevige schutting. Kom gezellig langs in onze showroom in Nijverdal, daar geven we u met plezier advies over de verschillende opties. Laten we snel een afspraak plannen.

Houttek schuttingen Hellendoorn: kwaliteit, betaalbaar en op maat

Bij Houttek geloven we in kwaliteit en maatwerk. Of u nu op zoek bent naar privacy, bescherming tegen de wind of een decoratief element, wij maken het mogelijk. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zoals douglas, eiken, hardhout, lariks, vuren, grenen en composiet in combinatie met beton. Onze schuttingen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en maten en zijn bovendien goedkoper dan die van andere leveranciers in de regio.

Heeft u een afwijkende maat of stijl in gedachten? Vertel ons uw wensen en ideeën en onze eigen productieafdeling creëert met plezier een schutting die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en behoeften. We voorzien uw schutting in Hellendoorn ook graag met een poort. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Houttek’s kwaliteitsservice voor uw schutting in Hellendoorn

Bij Houttek leggen we de nadruk niet alleen op de kwaliteit van onze producten, maar ook op die van onze service. Wij staan in de startblokken betaalbare, duurzame schuttingen in Hellendoorn te plaatsen, met een service die verder gaat dan de verwachtingen. Iets voor u? Waarom wachten? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag meteen een offerte aan!

Informatie over dit systeem

Houttek
eigen productie

Houttek afvalbak