Over houttek

Houttek is begonnen als familiebedrijf. De laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste schuttingbedrijven van de regio. Deze groei is te danken aan het zeer goede werk dat wij leveren. Zowel zakelijke partners als particuliere afnemers waarderen onze producten, kwaliteit en service.

 

Houttek heeft een eigen productieafdeling waar de schermen voor u speciaal en op maat gemaakt worden. Hiermee garanderen wij dat u de mooiste schutting krijgt! Bij ons krijgt u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij zijn de goedkoopste schutting leverancier van de regio / heel Nederland.

 

Wij werken met uiterst professionele en ervaren mensen. Al onze medewerkers doorgaan een lange inwerkperiode zodat ze al onze principes kunnen voortzetten.

Het plaatsen van schutting is niet zomaar een kwestie, het is een investering waar u jarenlang plezier van moet hebben.

Dat is ons uitgangspunt.

 

Wij beschikken over de juiste materiaal om uw schutting vakkundig te plaatsen. De jarenlange expertise maakt ons tot de beste in ons vakgebied. U wordt bij ons niet voor de gek gehouden!

 

Overigens streven wij naar een zo snel mogelijke project doorlooptijd. Samen komen we tot een op maat gemaakte offerte. Wij denken met u mee, wij zoeken naar mogelijkheden, we komen er altijd wel uit. Uw wensen worden door ons verwezenlijkt en u hebt jarenlang plezier van de schutting.

Houttek
eigen productie

Houttek afvalbak