10 x 10 systeem

Bij dit systeem wordt een 10x10cm systeem gebruikt

Meer informatie »

Rotsmotief

Deze luxe beton schutting brengt sfeer en duurzaamheid in uw tuin. Betonplaten met een dubbelzijdig rotsmotief zorgen voor extra veel natuureffect.

Meer informatie »

12 x 12 systeem

Bij dit systeem wordt een 12x12cm systeem gebruikt.

Meer informatie »

Poorten

Een poort verleent toegang tot de tuin en accentueert de entree. Een poort biedt de nodige privacy en houdt indringers op een afstand.

Meer informatie »

Een schutting laten plaatsen?

Kies voor een onderhoudsvrije, duurzame en betaalbare schutting en tuinafscheiding van Houttek.

Houttek schuttingen; kwaliteit en degelijkheid gegarandeerd

Iedereen kent de klassieke houten schuttingen. Ze zijn prachtig, maar vergen wel het nodige onderhoud. Na een jaar of 10 is het mooie er vaak wel vanaf. Wilt u langer van uw tuinafscheiding kunnen genieten, dan is een hout/beton schutting een ideale optie voor u. Deze schuttingen blijven langer mooi, zijn bijzonder stevig en ogen ook nog eens heel stoer. Houttek is gespecialiseerd in schuttingen en tuinafscheidingen. We hebben een eigen productieafdeling waar we de schuttingen speciaal voor u op maat maken. U bent van harte welkom bij ons in Nijverdal, waar we onder het genot van een heerlijke kop koffie samen met u de mogelijkheden bespreken. Maak vandaag nog een afspraak.

Ongestoord genieten van uw tuin?

Vertoont uw oude schutting mankementen, gaat u de hele tuin veranderen of is het gewoon tijd voor een degelijke tuinafscheiding? Laat ons dan een mooie, nieuwe schutting plaatsen, zodat u heerlijk van uw tuin en privacy kunt genieten. Wij maken onze schuttingen van hoogwaardig hout. Ons assortiment is zeer uitgebreid, verschillende maten, stijlen en combinaties van beton en hout (zoals grenen, vuren, lariks, douglas, eiken en hardhout) zijn mogelijk. Daarnaast kunt u ook kiezen voor duurzame composiet (kunststof) schermen. Wilt u een poort in uw schutting? Geen punt. Onze schuttingen en poorten zijn duurzaam en weerbestendig en bieden u de privacy en veiligheid die u wenst. Meer weten? Bel of mail ons gerust. We vertellen u graag meer.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Wij werken uitsluitend met top kwaliteit materialen en omdat we de schuttingen zelf maken, kunt u rekenen op een kwaliteitsproduct. Zo voorzien we bijvoorbeeld alle schermen standaard van een fraaie afdekkap, die het kopshout optimaal beschermt tegen UV-straling en inwatering. Dat heeft een positief effect op de levensduur van uw schutting. Bovendien zorgen we ervoor dat u voor uw schutting nooit teveel betaalt. Onze schuttingen zijn goedkoper dan die van menig andere leverancier in de regio. Gaat u voor een 10×10 systeem, een rotsmotief of toch liever een 12×12 systeem? Wij voorzien u met plezier van een aantrekkelijke prijsopgave.

5 grote voordelen van hout/beton schuttingen

  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Beschermt uw privacy
  • Veilig en stabiel
  • Betaalbaar

Een schutting plaatsen? Houttek regelt het vakkundig en voordelig

Woont u in Almelo, Hengelo, Nijverdal of omgeving, dan komen we graag bij u langs om u van een mooie, degelijke schutting en tuinafscheiding te voorzien. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan of kom bij ons langs in Nijverdal om de mogelijkheden te bekijken.

We zien we u snel!