Houttek betowood

Genieten in uw tuin

Schuttingen Hengelo

Maatwerk schuttingen in Hengelo voor de perfecte tuinafscheiding

Bent u op zoek naar de perfecte schutting om uw tuin af te bakenen en privacy te creëren? Kom dan naar Houttek, uw betrouwbare partner als het gaat om duurzame en betaalbare schuttingen in Hengelo en omgeving.

Geniet langer van uw tuinafscheiding met een hout/beton schutting

Is uw schutting in Hengelo aan vervanging toe of heeft u behoefte aan een onderhoudsvrije tuinafscheiding? Ga dan voor een hout/beton schutting van Houttek. Waar een houten schutting na ongeveer tien jaar aan onderhoud toe is, biedt een hout/beton schutting een langdurige oplossing. Dankzij de combinatie van hout en beton blijft deze schutting langer mooi en behoudt hij zijn stevigheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over kromtrekken, verkleuring of rotting. Met een hout/beton schutting geniet u jarenlang zorgeloos van een prachtige tuinafscheiding. U bent van harte welkom in onze showroom in Nijverdal. We nemen we graag de tijd om uw wensen met u te bespreken en u te adviseren over de verschillende opties. Maak nu een afspraak.

Schuttingen in Hengelo, kwaliteit, betaalbaarheid en maatwerk gegarandeerd

Wanneer u een nieuwe schutting laat plaatsen, is de kwaliteit en duurzaamheid ervan belangrijk. Daarom werken we uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit, zoals hardhout, eiken-, grenen-, douglas-, lariks- en vurenhout of composiet, in combinatie met beton. Onze schuttingen zijn niet alleen sterk en weerbestendig, maar ook betaalbaar. Bij Houttek betaalt u minder dan bij andere leveranciers van schuttingen in Hengelo.

U heeft de keuze uit schuttingen in diverse stijlen en maten. Heeft u specifieke wensen of afmetingen die niet binnen ons standaardaanbod vallen? Geen probleem! Onze eigen productieafdeling maakt een schutting speciaal voor u op maat. Dat geldt ook wanneer u een poort in uw schutting in Hengelo wilt hebben. Onze ervaren vakmensen staan klaar om samen met u een schutting op maat te ontwerpen die perfect aansluit bij uw tuin. Interesse? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Een nieuwe schutting in Hengelo? Ga voor de kwaliteit en service van Houttek

Bij Houttek streven we niet alleen naar uitstekende producten, maar ook naar een uitmuntende service. We staan voor u klaar om u te adviseren en een betaalbare schutting in Hengelo voor u te plaatsen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij maken van uw tuindromen werkelijkheid!

Informatie over dit systeem

Houttek
eigen productie

Houttek afvalbak