12×12 systeem

U kiest ervoor om een schutting te (laten) plaatsen. Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Houttek werkt alleen met goedgekeurde producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben vrijwel alle soorten hout en soorten beton in ons assortiment. Het assortiment aan schuttingen is zo veelzijdig, en bijna oneindig, waardoor op deze pagina slechts een beperkte selectie wordt getoond.

 

Wij werken onder andere met de volgende hout soorten: Grenen, Vuren, Lariks, Douglas, Eiken en Hardhout. Tevens bieden wij duurzame Composiet (kunststof) schermen aan. Al onze schermen worden voorzien van een afdekkap. Deze afdekkap geeft niet alleen een verfraaiing van de tuinscheiding, maar ook optimale bescherming van het kops hout tegen UV-straling en inwatering.

U bent te allen tijde van harte welkom bij ons op locatie in Nijverdal, waar we onder het genot van een heerlijke kop koffie de mogelijkheden met u bespreken.

 

 

De voordelen van hout / beton schuttingsysteem:

 

–          Hout staat altijd vrij van de grond, dus houtrot wordt voorkomen;

–          Optimale privacy, zowel wat betreft hoogte als inkijk;

–          Onderhoudsvrij omdat het hout onder hoge druk is geïmpregneerd;

–          Inclusief afdekkap zodat de schermen extra worden beschermd;

–          Stabiele constructie met bewapende betonpalen en betonplaten;

–          De schermen worden RVS geschroefd zodat u niet meer met roest te maken hebt;

 

 

Het systeem

Bovengenoemde voordelen hebben allen te maken met het systeem.

Naast alle bovengenoemde voordelen zijn er nog vele andere toepassingen die van belang kunnen zijn voor uw tuin. Met het systeem is het mogelijk om eventuele hoogteverschillen in uw tuin makkelijk op te vangen. We hebben al eens genoemd dat het beton er voor zorgt dat uw tuinhout vrij blijft van grond/aarde. Een ander voordeel van het betonsysteem is dat u de betonplaten kunt gebruiken als border. Hierdoor hoeft u geen extra bloembakken te maken of andere beschermingsmiddelen gebruiken om uw hout vrij te houden van aarde. Uw betonplaten kunnen tevens dienen als opsluitband voor uw bestrating. De betonplaten zijn bewapend en vallen niet uit elkaar (dit is wel het geval met stoepbandjes).

Informatie over dit systeem

Houttek
eigen productie

Houttek afvalbak